SEALPAC skålpakkere

Innen emballering holder SEALPAC skålpakkere et høyt nivå og mange av våre kunder er meget glade og fornøyde med disse maskinene. En skålpakker kan sveise og forsegle prefabrikerte skåler eller beger i alle tenkelige fasonger og med flere materialvalg. Grunnen til at vi har valgt SEALPAC som vår leverandør er at deres maskiner holder høy kvalitet i hver eneste del.

I tillegg til disse maskinene leverer vi også flow-pack maskiner fra Fuji Machinery, Leonhardt doserings- og fyllemaskiner og Variovac dyprekkere. Alle disse produsentene er førende på sitt område og har en solid global posisjon basert på høy kvalitet og en vilje til å lage innovative løsninger.

Vi kan i tillegg levere alle typer filmer og poser til våre egne og andre pakkemaskiner for pakking av blant annet kjøtt, fisk, ost, salat og brød i vakuum og MAP. Fra myndighetene er det en rekke krav å forholde seg til når det gjelder emballering av fødevarer, og her bistår vi gjerne med vår erfaring og kompetanse.


Brukte SEALPAC skålpakkere

I våre lokaler like nord for Hamar har vi et verksted der vi oppbevarer brukte pakkemaskiner. Vi vil gjerne ønske deg velkommen til å se om noen av disse maskinene passer dine behov. Verkstedet inneholder også et lager for reservedeler og fagfolk som arbeider med vedlikehold, reparasjon og montering av pakkemaskiner.

Ønsker du mer informasjon om SEALPAC skålpakkere eller noen av våre andre maskiner, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med MPack AS.