Maskiner

MASKINER

Porsjonering og forming Pakking Produktinspeksjon Totalleverandør

Maskiner til porsjonering og forming av næringsmidler.

MPack AS leverer utstyr for porsjonering og forming til store deler av norsk næringsmiddelindustri. Fokus på matsvinn og bærekraft i foredling er stort, og derfor er krav til nøyaktig fastvekt essensielt for å minimere give-away i industrien. Svært nøyaktige veie-løsninger settes inn i foredlingslinjen for optimal kontroll.

Fremtiden er hele tiden foran oss, og MPack er i førersetet på også å utvikle, forme og å porsjonere både vegetar og veganske produkter for langsiktig bærekraft.

Pakkemaskiner

MPack AS har lang erfaring som leverandør av pakkeløsninger til næringsmiddel- og annen industri.
Viktige elementer er selvfølgelig hvordan produktet og pakken fremstår, men i stadig større grad er fokus på bærekraft særdeles viktig. Nye emballasjematerialer for å tilfredsstille kundenes krav til resirkulerbarhet og miljø, gjør at også pakkemaskinen må håndtere både dagens og fremtidens pakkematerialer.

 

Produktets holdbarhet er også en viktig faktor for å minimalisere matsvinn, og riktig pakking i riktige materialer bidrar sterkt til dette!

Maskiner til kvalitetssikring og produktinspeksjon

Det stilles stadig større krav til kvalitetssikring av produkter og forpakninger før de forlater produsent. Kontroll kan gjøres i foredlingsprosessen eller etter pakking. Inspeksjon kan handle om
  • Vektkontroll
  • Metalldetektor
  • Røntgen
  • MAP- og vakuumkontroll
God inspeksjon bidrar til både mattrygghet, økt holdbarhet og bærekraft!

Metalldeteksjon

Optisk inspeksjon

Exicator tank

Sjekkvekt

Totalleverandør

MPack AS er en foretrukket totalleverandør til Norsk næringsmiddelindustri. Vi leverer foredlingsutstyr sydd sammen med inspeksjon og pakking:
  • Mer enn 22 års erfaring i bransjen
  • Solide, langsiktige agenturer
  • Stort delelager
  • Høy kompetanse i alle ledd
Disse faktorene, i tillegg til at vi er den eneste leverandøren som har egen avdeling for emballasje, gjør oss til et sikkert førstevalg både for små og store kunder!