Dyptrekker vakuummaskin

Med en dyptrekker vakuummaskin får du en pakkemaskin som holder høy kvalitet og har lang levetid. Vi tar kun inn maskiner fra de aller beste produsentene i verden slik at våre kunder alltid kan stole på at våre løsninger er de best mulige. Når det kommer til fødevarer som kjøtt, fisk, ost og annet stilles det en rekke krav fra myndighetene om hva som er riktig emballasje. Her har vi opparbeidet oss en spesialisert kunnskap som vi gjerne deler med våre kunder.

Etter snart 15 år bransjen besitter vi en kompetanse som gjør det mulig for oss å hjelpe våre kunder til de aller beste løsningene i forhold til deres behov. Om du har noen spørsmål om dyptrekker eller noen av våre andre maskiner, er det ingen grunn til å nøle med å spørre oss. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål slik at du får en optimal løsning.

De fleste av våre kunder er store og små produsenter i norsk næringsmiddelindustri som vet at vi representerer noen av verdens ledende leverandører innen emballering. I tillegg til dyptrekker har vi også flow-pack maskiner og skålpakking av forskjellige størrelser. Vi er stolte over å være landets ledende leverandør av løsninger og maskiner for emballering.


Dyptrekker eller skålpakking?

Hva slags pakkemaskin du behøver er naturligvis avhengig av bruksområde, men dersom du er usikker på hvilken maskin som passer for deg vil vi hjelpe deg med gode råd og tips. Ta gjerne turen til våre lokaler i Nydal Næringspark, Furnes, like nord for Hamar.

Ønsker du mer informasjon om dyptrekker eller noen av våre andre løsninger for emballering, er det bare å ta kontakt med MPack AS.