Variovac dyptrekkere

Fra kvalitetsleverandøren Variovac kan vi tilby dyptrekkere i forskjellige størrelser. Dyptrekkere kalles også vakuummaskiner og er meget populære blant store og små produsenter i norsk næringsmiddelindustri. Det er en rekke regler fra myndighetene når det kommer til emballasje av fødevarer, og her stiller vi gjerne opp for å bidra med vår kompetanse og erfaring.

I tillegg til dyptrekkere fra Variovac kan vi også levere flow-pack maskiner fra Fuji Machinery, Leonhardt doserings- og fyllemaskiner og SEALPAC skålpakkere. Alle disse produsentene er internasjonalt anerkjente for deres maskiner og løsninger. Hvilken type maskin du behøver er naturligvis avhengig av hva du skal bruke den til, men ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål om pakkemaskiner.

Dersom du mot formodning ikke skulle finne en pakkemaskin som passer dine behov, vil vi gjøre vårt beste for å finne en riktig maskin. Her besitter vi høy kompetanse som vi mer enn gjerne deler med deg som kunde.


Reparasjon og vedlikehold av Variovac-maskiner

Litt nord for Hamar finner du vårt verksted hvor vi arbeider med vedlikehold, reparasjon og montering av pakkemaskiner fra våre leverandører. Her kan du i tillegg finne en rekke brukte maskiner som er til salg. I dag kan vi også levere alle typer filmer og poser til egne og andre pakkemaskiner.

Ønsker du mer informasjon om Variovac dyptrekkere eller noen av våre andre pakkemaskiner er det bare å ta kontakt med MPack AS.