Vakuumpakking av høy kvalitet

Dersom du behøver maskiner som utfører vakuumpakking, er det bare å ta kontakt med landets ledende på løsninger for emballering og pakking. MPack AS har siden 2000 bygget seg opp en bred kundekrets og en solid posisjon i markedet gjennom å alltid levere maskiner av høy kvalitet og innovative løsninger for emballering.

Uansett hva du behøver en vakuumpakking til, har vi maskinene. Fra de minste manuelle kammer til helautomatiske vakuummaskiner egnet for butikkpakking og videre til store industrimaskiner med en høy kapasitet og de siste teknologiske løsningene som finnes i dag. Dersom du mot formodning ikke skulle finne en maskin til vakuumpakking som passer deg, vil vi gjøre vårt beste for å finne en maskin som passer dine behov.

I tillegg til vakuummaskiner leverer vi også andre typer pakkemaskiner som flow-pack og skålpakking. Hva slags maskin du behøver er avhengig av hva den skal brukes til, men er du usikker så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi svarer på alle spørsmål.


Brukt maskin for vakuumpakking

På vårt verksted like nord for Hamar står det en rekke brukte pakkemaskiner som vi legger ut til salg. Her finnes også vårt delelager og en rekke fagfolk som jobber med vedlikehold, reparasjon og montering av emballeringsmaskiner. Vi kan nå også levere alle typer filmer og poser til egne og andre pakkemaskiner for pakking av kjøtt, fisk, ost, salat og brød i vakuum eller MAP.

Ønsker du mer informasjon om vakuumpakking er det bare å ta kontakt med MPack AS.