Toppforseglingsmaskiner som leverer

Når vi leverer toppforseglingsmaskiner kan du være sikker på at den blir montert riktig og at den vil levere et godt resultat hver eneste gang den er i bruk. MPack AS ble etablert i 2000 og siden den gang har vi bygget oss opp til markedets ledende leverandør av toppforseglingsmaskiner og andre løsninger for emballering.

Vi tar kun inn maskiner fra anerkjente produsenter som vi er sikre på at holder forventet kvalitet, og dersom noe skulle gå galt har vi et verksted med delelager og fagfolk med høy kompetanse som sørger for at maskinen blir fikset hurtig. Skulle du ha noen spørsmål som har med emballering og pakkeløsninger å gjøre, er det bare å ta kontakt med oss så skal vi med glede hjelpe deg.

Toppforseglingsmaskiner kalles også skålpakking. Dette er maskiner som kan sveise og forsegle prefabrikkerte skåler og beger i hvilken som helst fasong og i forskjellige materialer som blant annet aluminium og flere ulike typer plast. I tillegg til toppforseglingsmaskiner kan vi også levere flow-pack maskiner og vakuummaskiner i alle størrelser.


Brukte toppforseglingsmaskiner

På vårt verksted like nord for Hamar har vi også en rekke brukte maskiner som vi legger ut til salg. Dersom du ikke skulle finne en maskin hos oss som passer til ditt behov og bruksområde, bidrar vi gjerne med vår kunnskap og kompetanse for å finne den riktige pakkemaskinen.

Dersom du har spørsmål om toppforseglingsmaskiner, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med MPack AS.