Skålpakkere av høy kvalitet

Vi leverer pakkemaskiner som blant annet skålpakkere fra en av markedets ledende produsenter innen emballering. Siden 2000 har våre kunder i norsk næringsmiddelindustri stolt på oss til å levere skålpakkere og andre løsninger for innpakking. Uansett om du behøver å pakke inn fisk, kjøtt, brød, ost eller annet, har vi maskinen som passer. Dersom vi ikke har akkurat den pakkemaskinen du er ute etter, vil vi gjøre vårt beste for å finne den for deg.

Ved leverer hovedsakelig løsninger og maskiner innfor de tre hovedgruppene flow-pack, skålpakkere og vakuummaskiner. Alle løsningene har sine fordeler og dersom du er usikker på hvilken maskin som passer til ditt behov, er det bare å spørre våre fagfolk som gjerne deler sin kompetanse med våre kunder.

Våre pakkemaskiner varierer fra de helt små manuelle vakuummaskiner til helautomatiserte maskiner som er egnet for butikkpakking og store industrimaskiner med høy kapasitet og den aller siste teknologien på markedet.


Fleksibelt med skålpakkere

En av fordelene med denne typen løsninger er at disse kan sveise og forsegle prefabrikerte skåler eller begre i alle mulige fasonger og materialer som blant annet forskjellige typer plast og aluminium. Dersom du ønsker å kjøpe en brukt pakkemaskin, har vi flere av disse på vårt verksted i Nydal Næringspark, Furnes, like nord for Hamar.

Ønsker du mer informasjon om skålpakking eller noen av våre andre pakkeløsninger, er det bare å ta kontakt med MPack AS.