Pakkemaskiner for næringsmiddelindustrien

Siden vi ble etablert i 2000 har vi levert pakkemaskiner fra noen av verdens ledende produsenter innen emballering. Våre kunder er både store og små produsenter innenfor norsk næringsmiddelindustri som er avhengig av pakkemaskiner som leverer et godt resultat hver eneste dag. Innen pakking er det hovedsakelig tre hovedområder, flow-pack, skålpakking og vakuummaskiner.

Flow-pack er vertikale og horisontale maskiner som sveiser poser og pakker av en enkel filmrull. Med denne løsningen kan man pakke både med og uten gass. Skålpakking, også kjent som toppforsegling, sveiser og forsegler prefabrikkerte skåler i alle fasonger og materialer. Her kan man bruke forskjellige varianter av plast og aluminium. Den siste kategorien av maskiner kalles vakuummaskiner eller dyptrekker.

Dersom du har spørsmål om pakking eller emballasje, svarer vi mer enn gjerne på det du lurer på. Vi har gjennom årene bygget oss opp en høy kompetanse innen faget og i dag er vi landets ledende på kvalitet og tekniske løsninger innenfor emballasje.


Pakkemaskiner til alle typer varer

Uansett hvilke matvarer du behøver innpakning til, har vi det du behøver. Ved å bruke den aller nyeste teknologien kan vi levere innpakning til kjøtt, fisk og brød. All innpakning holder en meget høy kvalitet. Dersom vi ikke har maskinen du er ute etter, vil vi gjøre vårt ytterste for å få tak i denne.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre pakkemaskiner.