Fuji Machinery emballeringsmaskiner

MPack AS er glade for å kunne tilby Fuji Machinery pakkemaskiner til store og små produsenter i norsk næringsmiddelindustri. Her finner du alt fra de helt minste og manuelle vakuummaskinene til større helautomatiserte maskiner egnet for pakking i butikker og videre til de helt store industrimaskinene med høy kapasitet og innovativ teknologi.

Dersom du ikke finner pakkemaskiner som passer til dine behov, vil vi gjøre vårt ytterste for å finne en maskin som gjør akkurat den jobben du ønsker. Hovedsaklig leverer vi maskiner og løsninger innen flow-pack, skålpakking og vakuummaskiner. Er du usikker på hvilken maskin som er best for deg, er det bare å spørre våre fagfolk. Vårt mål er at du som kunde skal få en løsning du er fornøyd med.

Fra Fuji Machinery har vi forskjellige flow-pack maskiner, og blant våre andre leverandører er SEALPAC skålpakkere, Leonhardt doserings- og fyllemaskiner og Variovac dyptrekkere. Alle disse produsentene er ankjente og leverer alltid topp kvalitet i alle ledd.


Brukte pakkemaskiner fra Fuji Machinery

På vårt verksted har vi en rekke brukte pakkemaskiner som vi gjerne selger til våre kunder. Verkstedet ligger i Nydal Næringspark like nord for Hamar og her har vi også et lager med reservedeler og alle typer filmer og poser som brukes i våre egne og andre pakkemaskiner.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om pakkemaskiner fra Fuji Machinery.