Flow-pack emballering

Flow-pack pakkemaskiner gir fleksible kvalitetsløsninger. Vi har både vertikale og horisontale flow-pack maskiner som sveiser poser eller pakker av en enkelt filmrull. Fordelen med denne løsningen er at man kan pakke både med og uten gass.

Av andre typer pakkemaskiner leverer vi skålpakking, eller toppforsegling som den også kalles. Disse maskinene sveiser og forsegler prefabrikkerte skåler og beger i alle typer materialer og fasonger. Skålpakking kan brukes som ren forsegling eller pakninger med vakuum/gass for pakking i modifisert atmosfære.

Ved å kunne tilby et komplett maskinprogram har vi levert pakkemaskiner til mange store og små produsenter i norsk næringsmiddelindustri. Uansett hvilke fødevarer du behøver å pakke, kan vi hjelpe deg med å finne den helt riktige maskinen som du behøver. Vi tar kun inn maskiner fra anerkjente kvalitetsleverandører som vi vet holder et høyt nivå.


Brukte flow-pack maskiner

Vi har stadig brukte maskiner på vårt verksted som vi selger rimelig til våre kunder, og dersom du ikke finner akkurat det du er ute etter vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Ønsker du å besøke oss befinner vi oss i Nydal Næringspark på Furnes, like nord for Hamar. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Vil du ha mer informasjon om flow-pack maskiner eller noen av våre andre pakkemaskiner, er det bare å ta kontakt med MPack AS.